Aarstiderne

Med en måltidskasse fra Aarstiderne får du alle råvarer til 3-5 sunde og 100 % økologiske aftensmåltider – inkl. nemme og varierede opskrifter – leveret til dit dørtrin hver uge. Find den variant, der passer dig herunder. Der er fri fragt og ingen bindingsperiode – du kan til enhver tid opsige dit abonnement med to hverdages varsel.

Aarstiderne tilbyder mange forskellige lækre måltidskasser, læs mere om dem her:

KvikKassen
KvikKassen indeholder velsmagende og varierede måltider, der er hurtige at tilberede. Det er velkendte retter med et tvist. Fx fiskefileter med fennikel og remoulade, eller frisk pasta med lyn-bolognese og urter. KvikKassen er mad med masser af grøntsager. Og kød eller fisk, der er færdigt efter kort tid på panden eller i gryden.

Livretter
Livretter er velkendte og børnevenlige retter som boller i karry, fiskefrikadeller og spaghetti bolognese. Livretter er retter, man kan spise med fornøjelse hele livet igennem. Vores favorit-retter – men med et grønt tvist.

BørnefamilieKassen
BørnefamilieKassen er hurtige, velkendte retter, der er nemme at gå til for både børn og voksne.

Måltidskassen er tiltænkt familier med børn. Retterne er bygget op omkring de grøntsager, som vi alle sammen kan lide, samt velkendte fisk, fars og nemme kødudskæringer. Her er lidt mere kød, lidt mere sovs, og her er tænkt på, hvad små munde har nemt ved at spise – samtidig med, at måltiderne bliver sunde og varierede.

De fleste retter kan laves på under 30 minutter. Enkelte, som fx hele kyllingelår med ovnfritter, tager lidt længere tid.

MåltidsMixKassen
MåltidsMixKassen indeholder tre måltider fra vores forskellige grene af måltidskasser: Én ret fra Livretter, én ret fra VerdensKassen og én ret fra Kvik-KvikKassen.

MåltidsMixKasssen er til dig, der gerne vil spise forskelligt gennem ugen. Den ene dag får du en klassisk livret som tarteletter med kylling i asparges, lasagne eller boller i karry. Den anden dag er fra VerdensKassen og kan fx være en nordafrikansk kyllingetagine eller en asiatisk nudelsalat. Tredjedagen byder på et måltid fra Kvik-KvikKassen og her går det stærkt. Vi har snittet grøntsagerne og klaret forberedelserne, så du kan sætte mad på bordet på 15 minutter. De kvikke retter kunne være nuggets i fladbrød med sprøde grøntsager eller frisk pasta med stegt fisk og lette salater.

SlankeKassen
Mad med få kalorier – men masser af kærlighed. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og smager af overskud og kærlighed. Måltiderne er kaloriefattige og i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens kostråd. Måltiderne i denne kasse er glutenfri. (Bemærk: Nogle af de produkter, som findes i kassen, kommer fra virksomheder, som også håndterer glutenholdige produkter. Derfor kan nogle produkter indeholde spor af gluten, eksempelvis polenta eller quinoa.)

Den Lokale MåltidsKasse
Den Lokale MåltidsKasse er til dig, der vil spise sæsonens bedste, danske råvarer. Kassen er fyldt med kød, fisk og grønt fra danske marker og farvande. Vi supplerer med kolonial og krydderier fra nær og fjern, og ind imellem kan en citron eller appelsin fra sydlige himmelstrøg også finde vej til kassen.

I Den Lokale MåltidsKasse finder du fx sprødstegte rødspættefileter med lun kartoffelsalat og friske tomater med persille, flæskesteg braiseret i kokosmælk med lynstegt pak choy og krydrede tyrkiske kødboller i tomatsauce med couscous og bagte grøntsager.

LowCarbKassen
Ærlige måltider med fokus på kød, fisk og masser af grøntsager.

Kassen er fri for de normale koncentrerede kulhydrater (hvide kartofler, kornprodukter, raffineret sukker, bælgfrugter o.l.). Kassen følger årstiderne og indeholder derfor, særligt om vinteren, jævnligt rodfrugter – og en sjælden gang imellem et stykke frugt.

Måltiderne i denne kasse er gluten*- og laktosefri.
*Nogle af de produkter, som findes i kassen, kommer fra virksomheder, som også håndterer glutenholdige produkter. Derfor kan nogle produkter indeholde spor af gluten, eksempelvis polenta eller quinoa.

VegetarKassen
Helt grønne måltider med kant. I denne kasse finder du smagfulde og mættende vegetariske retter til både mænd, kvinder og børn. Selvom du ikke er vant til at spise vegetarisk kan denne kasse være en god introduktion til spændende nye grønne retter.

VerdensKassen
I VerdensKassen er der lagt vægt på urbane, sunde og krydrede måltider. Du får altid en masse smagsgivere at lege med: Frisk chili, citrusfrugter, soja, ingefær og krydderurter i sæson. I kassen lægges også ofte færdigblandede krydderimixes, som drejer retterne i retning af alle fire verdenshjørner og giver et “kick” til kassen, uden at retterne bliver besværlige at tilberede. Måltiderne i denne kasse er altid uden svinekød.

Den Veganske MåltidsKasse
Den Veganske MåltidsKasse indeholder måltider fyldt med smag, variation og grøn energi. Der er fokus på velsmag, sundhed, klimavenlighed og selvfølgelig helt grønne retter! Grøntsagerne spiller hovedrollen i måltiderne og bliver suppleret af vegetabilske proteiner som nødder, bønner, korn, quinoa, hirse, kikærter og linser. De grønne retter spices op af spændende krydderier, saucer og dips.

I kassen finder du retter som boghvedepandekager med spinat og ristede mandler, grønne bønner i Sumatra-karry med linser og kokoscreme og falafler i pita med sprød salat og tahindressing.

Kvik-KvikKassen
Super god og inspirerende lynhurtig mad!

Kvik Kvik er: Smagfulde retter, der kan laves på 15 minutter. Retter fyldt med sundhed selvom det går stærkt. Retter hele familien kan og vil spise. Retter, hvor det gode simrekød har simret.

FlexitarKassen
FlexitarKassen er til dig, der nogle dage spiser vegetarisk og andre dage spiser fisk og fjerkræ. Kassen indeholder en fiskeret, en ret med fjerkræ samt to dage, der enten er vegetariske eller veganske.

Flexitarkassen er som udgangspunkt hurtig, nem hverdagsmad, der ofte kan laves på ca. 30 minutter. Dog vil kassen ind imellem indeholde hele kyllingelår eller tørrede bælgfrugter, der kræver længere tilberedningstid.

Eksempler på retter i kassen er:
Skindstegt torsk med nye kartofler og vild pesto
Kylling “Bombay” med fuldkornspasta, frisk kokos og grillet citron
Tortilla med stegte svampe, marinerede små salater og parmesan
Quesadillas med sorte bønner og avocadosalat med korianderrelish
Auberginecanelloni med spicy tomatsauce, oliven og cous cous

Aarstiderne rabatkoder og tilbud

Aarstiderne rabatkodeVelkomstgave
Aarstiderne
Bestil din første måltidskasse fra Aarstiderne og vælg mellem en velkomstgave eller 20% rabat.
Ikke nødvendig