Allianz Rejseforsikring

Allianz er den globale markedsleder inden for rejseforsikringer. Med rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, er Allianz altid tilgængelige hvis der skulle opstå et uheld på ferien.
Allianz er klar til at hjælpe dig i vanskelige situationer, uanset om det er i Europa eller Verden.

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står Allianz til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Måske har du mistet din flybagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest uheldige tidspunkt.
Allianz Global Assistance har hjulpet i næsten 60 år. I dag berører Allianz Gruppen over 250 millioner mennesker på verdensplan.

Allianz rejseforikring kan yde service alle steder og på alle tidspunkter i døgnet. Det er muligt fordi mere end 13.000 dygtige og engagerede medarbejdere står klar. Derudover arbejder Allianz tæt sammen med et globalt netværk af mere end 400.000 partnere, der spænder fra medicinske eksperter til mekanikere og juridiske rådgivere til håndværkere. Med vores fælles ekspertise, og mission om at hjælpe, når vi vidt og bredt.

Allianz Global Assistance har siden 1995 været at finde i Skandinavien. Allianz har tilbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem vores partnere i rejse- og luftfartsbranchen. Allianz er stolte over at kunne tilbyde rejseforsikringsprodukter direkte til danske kunder igennem vores danske website.

Al medicinsk nødhjælpsassistance ydes 24 timer i døgnet gennem vores lokale samarbejdspartner Falck Global Assistance, der med egen dansktalende alarmcentral altid er klar til at hjælpe.

Allianz Rejseforsikring rabatkoder og tilbud

Allianz rejseforsikring5%
Allianz Rejseforsikring
Allianz Global Assistant er EU's største rejseforsikrings selskab, og Allianz lancerer nu i Danmark med billig rejseforsikring i hele verden.
AllianZ