Deichmann Sko

„Smarte sko til hele familien – og altid til en god pris“. Efter dette princip har Deichmann-Gruppen udviklet sig til Europas største skotøjshandler. På verdensplan solgte Deichmann-Gruppen i 2012 ca. 165 mio. par sko.

Også online tilbyder DEICHMANN trends døgnet rundt. Kunder kan se den brede vifte af damesko, herresko, børnesko og sportssko, samt fragtfrit bestille de nyeste trends indenfor sko og tasker.

Modesko i god kvalitet til en særdeles fordelagtig pris, det er det mål, som Deichmann dagligt forfølger. I mere end 3.600 butikker på verdensplan udbyder Deichmann et omfattende sortiment til alle aldersgrupper og afgiver samtidig et klart kvalitetsløfte: Deichmann garanterer en ukompliceret ombytning af varen eller tilbagebetaling af købsprisen i tilfælde af, at der skulle opstå en mangel.

Med til online-sortimentet hører også, udover DEICHMANNs sko og tasker, specielle internet-tilbud.

Deichmann bestræber sig ikke bare på et fremragende forhold mellem pris og kvalitet, men er også hurtig til at gribe og omsætte aktuelle modetrends. Deichmann’s trendscouts er hele tiden på sporet af de sidste nye trends som udtrykkes i kollektionerne.

Udover kvalitetsmærker som Elefanten, Gallus og Medicus, tilbyder Deichmann også mere elegante lædersko af mærket 5th Avenue. Deichmann’s Graceland kollektion er altid topaktuel med de nyeste modetrends. For mange sportsfolk hører sportssko af mærket Victory i dag til basisudstyret. Sortimentet suppleres af kendte mærker såsom adidas, Nike, Puma, FILA og Kappa.

Deichmann rabatkoder og tilbud

Deichmann sko og støvler rabatkode20%
Deichmann Sko
„Smarte sko til hele familien – og altid til en god pris“. Med denne mission er Deichmann vokset til Europas største skobutik.
DK2016Adse