Lyngby Glas

Mangler du glas til at dække et flot indbydende middagsbord?

På lyngbyglas.dk finder du alt, hvad du har brug for indenfor drikkeglas: Vandglas, vinglas, champagneglas, ølglas og whiskeyglas i ultraklar miljøkrystal.

Lyngby Glas blev etableret i 1940 af den danske isenkræmmer Holger Jepsen, og udviklede sig til at blive en af Danmarks fremmeste glasfabrikker.

Lyngby Glas har skabt flotte serier af diverse glas og karafler. De er udført i det smukkeste og ultraklare miljøkrystal og er derfor helt fri for sundhedsskadelige stoffer.

Lyngby Glas har i mange år sat sit betydelige præg på de danske middagsborde og nu altså med helt nye serier af smukke, krystalklare whisky- og longdrinkglas samt karafler og vaser.

Lyngby Glas er i dag fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed.

Derfor kan du trygt have din whisky eller cognac til at stå i karaflen uden at skulle bekymre dig om, at karaflen eller glassene afgiver skadelige stoffer.

På Lyngbyglas.dk finder du også drinksopskrifter og et plejetip til dine glas:

“Ved brug af opvaskemaskine med dine glas er det optimalt at vælge lav-alkaliske opvaskemidler samt vaske på et kortprogram ved lav temperatur. Desuden skal der være salt i opvaskemaskinen, og ved vask af miljøkrystal kan maskinen endvidere med fordel tilsættes en halv deciliter vineddike ved lav temperatur.” Så holder dine glas sig fine.

LyngbyGlas rabatkoder og tilbud

No coupons found.