MamaMilla

MamaMilla er et dansk firma, som laver luksusinteriør til dem, som ønsker det allerbedste i design og komfort. Mamamillas produkter er lavet af kvalitetsmaterialer. Alt er som minimum Oeko-tex® certificeret. Mamamillas luksusprodukter er testet af danske familier og tilpasset derefter. De er derfor meget brugervenlige i designet.

Fakta om Mamamilla
MamaMilla designer selv produkterne, og har tilknyttet en fast systue. Mammamila’s kerneværdier er sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed. Alle produkter skal være praktiske, så de passer ind i en travl børnefamilie. Derfor er produkterne testet altid testet personligt inden produktionen starter af flere uafhængige testpersoner, og produkterne er tilpasset ud fra kundefeedback. MamaMillas sortiment består af produkter, som Mamamilla enten mener er designet bedre end tilsvarende produkter, eller fordi, at de mangler på markedet.

Fokus på miljø
MamaMilla lægger stor vægt på, at varerne er miljøvenlige, forstået på den måde, at alle materialerne er 100% OEKOTEX® standard 100 certificerede. Det er samtidig din garanti for, at du altid modtager produkter uden farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Mamamilla forsøger altid at skaffe de mest miljøvenlige materialer på markedet, og leder du efter rene Gots økologiske varer, kan du finde dem i Feather By MamaMilla kollektionen, som er 100% økologisk.

Hvorfor vælge en Babynest til den lille ny?
– SIKKERHED
Du har mulighed for at lægge din baby på sofaen eller lignende uden risiko for, at den lille ruller ned.
– TRYGHED
Du kan skabe tryghed for dit barn ved at tilpasse babynesten i størrelsen. Ved hjælp af snoren i kanten kan du skabe den optimale pasform.
– GENKENDELIGHED
Med en babynest skal dit barn ikke forholde sig til flere sovepladser. Du kan bruge din babynest alle steder i hjemmet, hvis I er ude, eller hvis I er på ferie osv.
– SAMSOVNING
Ønsker du at sove helt tæt med din baby uden frygt for, at I ruller ind i eller over hinanden i søvne, så er en babynest også meget relevant. Den bløde kant beskytter din baby, uden at I adskilles.
– KOMFORT
– Den tykke skummadras i bunden gør det komfortabelt for din baby at ligge på sofaen, i kravlegården, på bordet eller på gulvet osv.
– REJSESENG
Medbring nemt din babynest på ferie eller weekendtur. Din baby kender sin seng hjemmefra, og nye omgivelser vil ikke virke så overvældende.
– PUSLEPUDE
Både hjemme og ude kan babynesten nemt laves om til en puslepude. Det gøres ved at åbne den i bunden og folde den ud.
– NAKKETRÆNING
Sundhedsstyrelsen anbefaler at du lægger dit barn mest muligt på maven i dets vågne timer. Her er babynesten rigtig god . Læg ham eller hende på maven med hovedet henover kanten (i modsatte ende af snorene), så bliver træningen ikke lige så hård, og barnet kan træne i længere tid, før det bliver træt.

LUKSUS BABYNEST – Babyer sover bare bedre i en babynest fra MamaMilla

Om Babynest og Juniornest
Mamamilla har brugt mange år på at udvikle deres produkter. Specielt deres babynest og juniornest. De har været 3 år undervejs, før de blev til de luksusprodukter, de er idag. Mamamillas babynests anbefales til babyer i alderen 0-6 mdr. De er 70 cm i længden, men kan åbnes i bunden og dermed bruges i længere tid. Ellers anbefaler de deres juniornests, som er 100 cm i længden og kan bruges helt op til 3 års alderen.

Mamamillas babynests er unikke blandt andet på grund af deres enestående fyld. De bruger nemlig Fossflakes i kanten. Det er utrolig lækkert og blødt, og det føles som en dyne. Fyldet er allergivenligt, varmeregulerende og kan vaskes ved 60 grader.

De kendte siger:
– Amalie Szigethy – Reality TV”Hun sover hver dag i babynesten og vi er så glade for den”

– Lucinda og Mikkel Herforth, TV vært – “Vi har været rigtig glade for vores babynest og vi har brugt den rigtig meget”

– Cecilie Horther – TV vært – “Min Ellinor ligger så trygt og godt uden at trille nogen steder”

– Tina Lund, Springrytter – ”Jeg er så glad for min babynest”

– Le Gammeltoft, Radiovært – ”Vi er vildt glade for vores nest!”

MammaMila rabatkoder og tilbud

MamaMilla babynest og dansk design 10%
MamaMilla
Brug rabatkoden og spar 10% hos MamaMilla.dk på f.eks. den populære babynest og andre...Show More
Brug rabatkoden og spar 10% hos MamaMilla.dk på f.eks. den populære babynest og andre produkter, som ikke i forvejen er nedsat. Show Less
rabat10