Merville.dk

Besøg Merville.dk og find inspiration til boligindretningen. Hos Merville finder du bl.a. tæpper, sengesæt og plaider. Merville’s cashmere er produceret af Loro Piana i Italien, som er en af verdens førende cashmereproducenter!

Merville’s boliginteriør er produceret med inspiration i den nordiske boligindretning i rolige nuancer og enkle mønstre. Hos Merville.dk finder du bla. tæpper, sengesæt og plaider.

Cashmere produkterne findes i et enkelt og tidsløst design i klassiske nuancer, der derfor altid vil være anvendelige. Alle produkter på Merville.dk er håndplukkede og nøje udvalgte ved deres producenter, således at der er sammenhæng imellem design og kvalitet.

Merville.dk blev etableret i 2016, efter et ønske om at åbne en webshop, der afspejler den enkle nordiske stil indenfor interiør, samt den enkle og tidløse luksus i deres cashmereprodukter.

Alle Merville produkter er udelukkende produceret med fokus på, at de skal have et tidløst og langtidsholdbart udtryk. Merville.dk lægger vægt på at produkterne er produceret af naturlige materialer. Disse kriterier gør sig gældende både i forhold til valg af kvalitet samt design.

Der er fri fragt ved køb for over 499 kr.

Merville.dk rabatkoder og tilbud

Merville interiør rabatkode 25%
Merville.dk
Spar 25% på dit første køb hos Merville.dk med denne rabatkode.
Spar 25% på dit første køb hos Merville.dk med denne rabatkode. Show Less
tilbud