Spashop.dk

På meget få år er spashop.dk blevet en af Danmarks mest populære webshops med fokus på spa- og wellnessprodukter. Hver enkelt produkt er nøje udvalgt med fokus på at have populære mærker såvel som niche-brands.
Det er også muligt at købe andre wellnessprodukter så som yoga-måtter, te, duftlys m.m.

Med et nøje udvalgt sortiment er du sikker på at kunne finde produkter med dokumenteret effekt, som forskønner, forynger og forvandler din krop og dit sind, så du kan være den bedste udgave af dig.

Der er fri fragt ved bestillinger over 500 kr. i hele Danmark. Ved bestillinger under dette beløb koster det 39 kr. for levering til nærmeste pakkeshop.

I spashop’s sortiment finder du alt fra hudcreme, balsam, shampoo, makeup, anti-ageing til detox og rynkecreme. Alt sammen fra kendte kvalitetsmærker som f.eks. Rudolph Care, Skyn Iceland, The Balm, Cowshed, SUKI Skin care, Cosmetics 27, Elemental Herbology, Vintage, Embryolisse og Oxynergy Paris,

Spashop støtter velgørenhed igennem organisationen LittleBigHelp, som samler ind til en legeplads i det slumområde, hvor LittleBigHelp har en børnehave og en skole i Indien.

Spashop.dk rabatkoder og tilbud

Spashop hudpleje rabatkode 10%
Spashop
Spashop.dk er blevet en af Danmarks mest populære webshops med fokus på spa- og...Show More
Spashop.dk er blevet en af Danmarks mest populære webshops med fokus på spa- og wellnessprodukter. Show Less
spashop10